maanantai 20. helmikuuta 2017

Erilailla laatuaikaa ponin kanssa

Se on se päivä, kun aikataulut huutaa hoosiannaa jo valmiiksi, etkä ole varma kuinka ehdit ratsastamaan hevosesi.

Tiedät, että töissä on pidempi päivä, sovit matkalle nopeat treffit tavaran haun merkeissä.

Tallillekin on töistä matkaa palttiarallaa 40km ja parissa tunnissa pitäisi selvitä matkasta, tavaran hausta ja hevosen kanssa touhuiluista, koska sitten onkin jo sovittuna seuraavat kaupanteko treffit kopin kunnostukseen liittyen.

Aamupäivällä kuitenkin töissä katsoessasi huomaat, että puheluita ja viestejä tullut; ponille käynyt tapaturma. Mikä lie kaatuminen tai sitten Tiikeri on leikkiessä rallannut hokilla ohimennen...

Jippijaikeihei! Se siitä aikataulusta, tais Tiikeröinnitkin nyt jäädä.

Odottavan aika oli pitkä, mutta lopulta työpäivä loppui ja pääsin pakenemaan tallille katsomaan tilannetta, joka ei onneksi ollut katatrofaalinen, mutta himpanverran verinen.
Vastassa oli virkeä poni, joka käveli normaalisti, mutta koska pihalla kaikki muistuttaa taas joka paikassa lähinnä luistinrataa, oli ponin meno aika luisumista etenkin mäkiä alas. 

Muutamaan kertaan kiljahdin Pätkikselle, joka luistatti mäkeä alaspäin kohti minua...
sehän siitä olisi vielä puuttunut, että olisimme ponin kanssa tehneet kauniin kasan!

Talliin selvittiin ja päivän duunit alkoivat!

No mutta hei, jos ei muuta, niin pidettiin "poni nätiksi ilta" ja vietettiin Pätkiksen kanssa laatuaikaa! <3

Kenttä käytiin Tiikerin kanssa liinan kera testaamassa, mutta sielä olisi pitänyt olla luistimet jalassa, jotta olisi voinut esittää hienoja liikkeitä taitoluistelun merkeissä!

Joten eipä tuo ehtimättömyys nyt haitannut, koska tähän väliin olisi varmaan hyvä pitää vapaitakin itselle ja hevoselle, koska maastakäsin ehditään kyllä tekemään varmaan taas useampi viikko, jos ei äkkiä tule kunnolla lunta ja pohjat muutu jäisestä paremmaksi.

Voi hiisi! Lyhyt oli taas tuo ratsastamisen ilo...


Mutta nyt täytyy alkaa keskittymään sitten maastakäsin hommiin poikien kanssa, reenataan seuraavana vaikka valjakkoon tai naamiaisiin jos ei muuta keksitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti