lauantai 17. maaliskuuta 2018

Unelmat on tehty toteutettaviksi!



Unelmista voi tulla totta, tai ainakin melkein.. kukaanhan ei ole vielä taikonut mulle roppakaupalla uskallusta, osaamisesta nyt puhumattakaan!


Puskaharrastelijoita kummempia ei siis olla vieläkään, paitsi että tänä vuonna ollaan otettu suuri harppaus eteenpäin kohti unelmia!

Aika ja jaksaminen on ollut alkuvuoden koetuksella oman ja lapsen terveyden vuoksi, mutta yllättävän paljon ollaan ehditty!

Helmikuun alun jälkeen Tiikeri muutti maneesitallille, jotta päästään vähän useammin hommiin!
 
Radikaaliin ratkaisuun päädyttiin nopein päätöksin, koska Suomen talvet, kesistä nyt puhumattakaan, ovat olleet aika huonoja treenaamista ajatellen. Edellinen talli oli pääasiassa ravihevosia täynnä ja sielä keskitytään jatkossa enemmän ravipuoleen.
 
koulukisat 11.2.2018
Ilokseni vanhalle tallille en sanonut lopullisia hyvästejä, koska kimppaponimme Pätkishän sielä edelleen asustaa ja toki nykyisen ja vanhan tallin väli on niin lyhyt, että Tiikerinkin ajelin koira kärryillä uuteen kotiin!

Ollaan ehditty käymään tänä vuonna jo parissa kouluvalkussa sekä yhdessä puomi- ja estevalkussa!


Estekisoissa startattiin ristikkoluokka sekä ensimmäinen "virallinen" 40-50cm luokka extempore, koska ristikko meni suhteellisen sujuvasti, päästen kummatkin puhtaasti läpi!

Kukaan ei siis kuollut!

 
omaehtoista "hyppäämistä"
 
 
Koulukisat päästiin starttaamaan ravi- ja C-ohjelman merkeissä, päästen ensimmäiselle ja toiselle sijalle! Sijoitus oli loistava, koska koulukisoissa olin hevosen selässä viidettä kertaa tänä vuonna ja leikkauksen jälkeen ratsastuskertoja ei juuri parikymmentä enempää tainnut olla, jos sitäkään!

Epävarmuus ei ole kadonnut minnekään esteillä, mutta yritystä löytyy kummaltakin!

Tänä vuonna on siis aloitettu hommat oikein rytinällä ja toive on suuri, että homma alkais natsaan ehkä joskus!

Herra hevonen oli tänäänkin oikein passeli peli, kun toista kertaa harjoiteltiin pienimuotoisesti hieman vastalaukkahommiakin itseksemme. 
Muutenkin vaikeampaan suuntaan ei jaksa oikein vastalaukka pyöriä vielä, syynä varmasti pitkälti jumit ja lihaskireydet, joita jo pitkään koitettu hoitaa pois. Pitkä sairasloma ei toki helpottanut tilannetta, jota oltiin jo saatu hieman laukeamaan aiemmin..
 
verkkailua puomeilla estevalmennuksessa
Hiljaa hyvä tulee ja tästä on hyvä jatkaa, mutta harmikseni ilmoitan, että tähän kevääseen emme ole keksineet mitään yhtä repäisevää, kuten viime vuoden Hevosmessuille osallistuminen! 
 
Harmi, oltaishan me voitu sinne tänäkin vuonna mennä.. aiheuttamaan vaikka vain pahennusta, jos ei muuta oltais keksitty ;)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti