lauantai 10. syyskuuta 2016

Kun treenaus kannattaa

Olen nyt etenkin viimeisen viikon leikkinyt tosissani ratsastajaa ja yrittänyt tehdä jopa töitä Tiikerin kanssa.

Minua ehkä alkoi ärsyttämään se, ettei sinne vain voi istua selkään ja hevonen kulkee ajatuksen voimalla, koska loppu aikoina Jellen kanssa se tuntui pitkälti siltä, että ei tarvinnut kun mennä selkään, höntsätä ja thats it, hevonen kulki kivasti!

Epätoivokin jo iski treenatessa, mutta tänään valkussa tuntui välillä, että niistä treeneistä on ollut jopa apua, koska Tiikeri kulki hetkittäin jopa kivasti.

Mikä hieno fiilis, kun hevonen onkin välillä jopa ihan OK! Ja ei, se ei vieläkään ole hyvä, mutta parempi, joka taas tarkoittaa että Me ymmärrämme taas hieman paremmin toisiamme ja olemme oppineet jotain yhdessä!

Tästä on hyvä jatkaa ja mitä enemmän luotamme toisiimme ja paremmin ymmärrämme toisiamme, sitä paremmin toimimme yhdessä ja olemme yhtä!

Joskus siis itsekseenkin kannattaa yrittää, muistella ohjeita mitä on aiemmin saanut ja keskittyä niihin asioihin, jotka ovat olleet vaikeita.

Olen vain harrastelija, mutta haluan minäkin osata ratsastaa edes perushyvin, jotta hevonen pysyy kunnossa, saa lihaksia eikä kipeydy siitä, että se ratsastetaan päivästä toiseen ihan väärin.

Treenaus siis kannattaa, siitä saattaa tulla joskus ihan hyväkin mieli, vaikka kymmenen kertaa ennen sitä olisikin pettynyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti