lauantai 28. tammikuuta 2017

Palautus maanpinnalle

Aamulla koko kroppa tärisi eikä pää pystynyt käsittelemään mitään järkevää. Anopin odottaminen lapsenvahdiksi tuntui ikuisuudelta, tuntui että aikataulu ei pidä. Mies huikkaa että tankillekin pitäis mennä. Voi hiisi, en ollut laskenut aikatauluun mitään sellaista...

Meillä oli aamulla siis lähtö kisoihin, seurakisoihin, koska tämä alkeisratsastaja ei tule koskaan starttaamaan aluekisoissa (jos niin käy, se on maailman seitsemäs ihme!).

Vuoden ensimmäiset kisat, hevosen toiset kisat, joten odotus ei ollut katossa, etenkään kun ratsastamaan ei ole juurikaan päästy kunnolla viimeisen 4kk aikana, vai kohta jonperäti 5kk aikana.

Kisapaikalle saavuttiin tankkaamisista huolimatta hyvään aikaan!

Starttasimme tänään helppo C:n ja k.n.speciaalin. Cee meni ihan kivasti olosuhteisiin nähden, hieman liian reippaasti, mutta laukat nousivat ja laukka pyöri omalla moottorilla, se oli pääasia! Prosentteja tuli 65,68%.

K.n.speciaali päästiin taas starttaamaan ensimmäisenä, kuten viime kisoissakin. Ravi oli parempi ja rauhallisempi kuin ceessä, mutta homma kaatui taas vaikeampaan eli vasempaan laukkaan, jonka nosto kooännässä on keskeltä ja se jostain syystä tekee nostosta super paljon vaikeampaa, vaikka vaikeaa nosto vasemmalle muutenkin on.

Harmittaa, että sama homma nyt jo kaksi kertaa peräkkäin kisoissa. Tällä kertaa edes yritin korjata tilannetta, mutta sain vain loikan ja edelleen väärä laukka jatkui. Kooännässä parannettiin toki reilu pari prosenttia edellisestä, mutta ei se 58% silti päätä huimaa..

Noh, tästä kai ei ole kuin suunta ylöspäin, vaikka taas mietin, miksi edes yritän? Kisoissa epäonnistumisia on enemmän kuin liikaa, etenkin kuin niitä onnistumisia on vain muutamia. Ehkä helpottaisi, jos voisi syyttää edelleen hevosta, mutta hevosessa ei ole vikaa, vaan itsessä ja omassa ratsastuksessa.

Pitäisi keksiä, miten voisi olla jännittämättä kisoja, että voisi keskittyä itse asiaan eikä ratsastaa suurinpiirtein sinne päin. Myydään siis paljon käytetty kisajännitys, joka ei käytössä ole kulunut, mikäli kiinnostaa! Pistä yvtä jos kiinnostaa ja nopea nouto on etusijalla! Voidaan myös postittaa!! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti