tiistai 17. tammikuuta 2017

Turpa kohti tulevaa!

Suunnitelmia on alku vuodelle jo enemmän kuin tarpeeksi. Tavoitteita haalittu sylin täydeltä ja uusia aluevaltauksia myös Tiikerille tiedossa.

En malta odottaa tulevaa, vaikka samalla mietin, kuinka pahasti sitä nolataankaan itsemme!? Niin ei saisi ajatella, pitäisi vain mennä eteenpäin pää pystyssä. Eihän yrittämättä voi tietää mitä kaikkea tulevaisuus voi tuoda tullessaan!

Tulevaan on nyt valmistauduttu aloittamalla jo tämän vuoden valmennukset. Ne ovat olleet enemmän kuin hyvä juttu, koska ratsastattomuuden vuoksi laukka on ongelma. Tai niin luulin, mutta ongelma taitaa suurimmaksi osaksi olla kiinni jumeista ja lihaskalvojen kireyksistä. Tämä asia varmistui hierojalta. Vähän sitä ounastelinkin, mutta pistin vain tekemättömyyden piikkiin, se oli helpompaa niin... :D

Kun Tiikeri alkoi käyttämään itseään oikein ja enemmän ratsastaessa, tuli jumeja, joita päästiin heti hieromaan. Tilanne hieman helpottikin, mutta ilmeisesti kranio ei sopinut ja jumit vain pahenivat. Nyt ne ovat olleet super pahat. Noh, taas kävi hieroja ja nyt on jo infrapunasaunakin varattuna sekä seuraava hieronta. (Jos sitä itsekin ehtisi käymään joku päivä hierojalla kun sellaiseen ihanuuteen olisi lahjakorttikin!?)

Noh, tänään taas palattiin taipaleemme alkulähteille eli maastakäsittelyyn! Vikat 2kk ei olla muuta tehtykään kun maastakösin hommia eli irtona juoksuttelua ja liinassa työskentelyä, mutta myönnän, että tyyli on ollut "hevonen liinaan ja liinasta irti" eli ei mistään kotoisin.

Tänään muistuttelin Tiikerille ihan perusjuttuja; vierellä tuloa käynnissä ja ravissa, pysähdyksiä ja peruutuksia. Aikaa oli rajoitetusti ja ihan liian vähän ennen työvuoron alkua, mutta pääsimme asian ytimeen, vaikka aloitinkin työskentelyn hevoslähtökohtaisemmin kesken kaiken, kun tajusin, ettei hevonen nyt oikein ollut juonessa mukana.
Ja tadaa, johan auttoi! Kohta se jo juoksi vierellä eikä perässä, viimeiset harjoitukset tehtiin hevonen irti ja hyvin meni!

Pitäisi vaan antaa hommalle aina se sydän ja aika, eikä kiireellä mitään. Siitä kun ei tuöe lasta eikä paskaa.

Reenaillaan nyt taas maastakäsittelyasiat kuntoon, niin on taas tulevaisuutta ajatellen tehty edes jotain... Kisatkin lähenevät, mutta kisamotivaatio olen vielä etsinyt eikä ole löytänyt. Toisaalta, koska lähtökohdat ovat hieman hatarat, ehkä parempi vain ollakin hälläväliä -fiiliksellä, niin ei suotta pety taas niin paljoa ;)

Voi kuulkaa kun tietäisittekin mitä kaikkea me Tiikerin kanssa ollaan suunniteltu ;)
Mutta tulevaisuus näyttää mitä se tullessaan tuokaan vai tuoko mitään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti