perjantai 7. huhtikuuta 2017

Hevosmessuille mars!

Hevosmessuille lähtö olisi aamulla, enkä ole rehellisesti aivan varma, onko meno sinne tyhmää vai tyhmää?

Valmistauduimme meille tyypilliseen tapaan, soitellen sotaan eli ei valmistauduttu mitenkään.

pikku este messuille valmistautumisen sijaan!
Olen lähinnä sivuuttanut messut ja katse on ollut jonkin verran jo ensi viikon kisoissa, jotka nekin taisivat olla iso virhe, koska edessä on ihan liian vaikea rata.

Sen verran tein messujen eteen, että pesin ja desinfioin varusteemme, irroitin kaikki hokkimme (joita oli muuten yhteensä 26kpl eli ei mikään nopea homma!) ja pesin herra orin.

Herra orilla ei ole pienintäkään käsitystä, mihin tämä hullu suomalainen sen taas on lykkäämässä!? Luulen, että Tiikeri ei ole läheskään aina ihan samaa mieltä siitä, mihin kaikkeen sen turpa lykätään...

Joka toinen kaveri on tulossa kannustusjoukkoihin, kiitos siitä ja pahoittelemme jo etukäteen, että ihan hirveitä ei kannata meiltä odottaa :D

Rouva jännitys sössii taas kaiken ja herra orin aivoitukset messuista ovat kysymysmerkki; miten se käyttäytyy vai käyttäytyykö lainkaan? Kotikentällä rata on helpponakki, mutta messut tuovat varmasti oman haasteensa!

Mutta soitellen sotaan, täältä tullaan!

Meidät löytää siis huomenna hevosmessuilta hallista E, klo 13-14, Hevostaitoliiton maastakäsittelyhommista. Tule vetämään hihasta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti