keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Toinen potkii päähän, toinen perseelle


ristikot 16.4.2017 kuva Veera Schütt, 8 hyppykerta
Pahoittelen otsikkoa, mutten voisi asiaa paremmin ilmaista, nimittäin kriittisyys itseään ja tekemisiään kohtaan.

Meistä varmasti jokainen tietää ihmistyypin, joka epäonnistuu aina, eikä missään tekemisessään ole mitään hyvää.

Vaikka kisoissa sijoittuisikin, löytää kriittinen ihminen harmiteltavaa, se löytyy ihan mistä vain pienestäkin asiasta.

Minä olen tällainen rasittava ihmistyyppi, joka kateellisena katsoo kun muut menestyvät, enkä itse menesty koskaan.. ainakaan omasta mielestäni.

Odotan voittoa ja kun ei niitä tule, se vetää kerrasta pohjamutiin. Jos voitto tai omadda tapauksessani edes joku palkintosija tulee, oli rata silti huono ja pitäisi korjata sitä, tätä ja tuota. Olisi pitänyt tehdä paremmin se ja en taas osannut tehdä näin ja noin...

Vaikka tiedän olevani rasittava, uskokaa pois, en voi tälle mitään.
Väitän kuitenkin, että jokaisessa meissä asuu jonkinlainen kriittinen tyyppi, enempi tai vähempi! En siis usko olevani ainut.

Kun minä potkin itseäni päähän joka kerta kun koen epäonnistuvani, eli siis ihan päivittäin, on ystäväni ottanut missiokseen potkia minua perseelle samaa tahtia!

17.4.2017 "vahinko 85cm", 9 hyppykerta
Eli kuhmu otsassa ja perse mustana eteenpäin, muu ei auta!

Täytyy sanoa, että ystävä isolla Yyllä on ollut varsin tehokas, koska en ole jaksanut enää kovasti inttää vastaan.

Napakka "joo joo" -vastaus riittää ja pohdin ripitystä taas hieman, niin ehkä suurin pettymys kaikkoaa. Seuraavaan pettymykseen asti ainakin!

Joten joo joo, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. Tämä viikonloppu kuitenkin yritetään huilailla.. johan tässä taas on oltu joka kissan ristiäisissä!

2 kommenttia:

 1. Katselin sun videoita ja kuvia instagramin puolella ja olin ihan yllättynyt kun sun asento esteillä on tosi hyvä vaikka kerrot että sulla on pitkä tauko esteistä! Tiikerin vapaahypytys videoita katellessa siinä on selkeesti potentiaalia joten tsemppaavana tipsinä, anna sille reilusti ohjaa esteen päällä. Käsivarsi samassa linjassa reiden kanssa, saat siitä kaiken irti ja puomien pudottelukin voi vähentyä. Ootan niin innolla mihin kehitytte esteillä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tsempeistä!

  ja juu, nimenomaan oma käsi on työn alla esteillä. Paha tapa vetää käsillä itseä kohti, mikäli hyppy tulee yllättävästä kohtaa. Mitä enemmän saan Tiikerille itsevarmuutta, sitä enemmän itsekin onnistun tietenkin hypyissä olemaan häiritsemättä Tiikeriä.

  Missio onkin nyt tänä kesänä alkaa hyppäämään edes hieman enemmän, koska itsekin huomasin Tiikerin tullessa, että siinä olisi potentiaalia, kun vaan pääsee hyppäämään ja rohkaistuu esteillä! Luulen, että oma pupu menee aiemnin pöksyyn estekorkeuden kanssa myöhemmin, koska tuo 85cm este, eli ensimmäinen tuon korkuinen noin 13 vuoteen. Ja ennen sitäkään en ole hypännyt kuin muutamia kertoja esteitä, joka olisi enemmän kuin 70cm.

  Mutta hiljaa hyvä tulee ja jännityksellä odotamme minkälainen estehevonen tästä kehkeytyy :)

  pudottamisetkin johtuvat ennemminkin epävarmuudesta. Meillä siis "kisoissa" se ainoa pudotus tuli, koska Tiikeri jarrutti esteelle, meinasin tippua, pyysin kuitenkin esteen yli ja sehän vielä kuitenkin meni vaikka itse kiikuin juuri ja juuri mukana.

  VastaaPoista