lauantai 8. huhtikuuta 2017

Tiikerin messuilut


Messu päivä tuli ja meni! Hieman jännitystä ilmassa ja perhosia vatsassa lähdimme liikenteeseen hyvissä ajoin aamupäivällä, että paikalla ollaan ajoissa, mikäli jotain yllättävää tapahtuu.

ympyrälle lähetys tehtäviä varten
Siistin Tiikerin aamulla edustuskuntoon, loimi niskaan, kamat autoon ja hevonen koppiin, sitten vain menoksi!

Pirkkahallille päästyämme sielä oli jo täydet tohinat;

parkkipaikka täynnä hevoskuljetuskalustoa ja ulkokentällä porukkaa reenailemassa yhtä jos toistakin lajia.

Muutama huuteleva ja hössöttävä hevonen kiinnitti Tiikerin huomion, raukka ihmetteli mitä kaverit oikein tössöttävät? Pitäisköhän munkin?

Hieman ihmeissään Tiikeri oli kun talutin sitä parkkipaikan lävitsi, niin paljon ihmisiä ja hevosia!

puomikuja ja pressun ylitys liinassa
Nopeasti se kuitenkin hieman rentoutui ja huolimatta pitkästä odotuksesta käytävällä, se ei onneksi hermostunut.

Karsinaan päästyään se lähinnä nautti saamastaan huomiosta ja rapsutuksista.

Hieman Tiikeriä taisi harmittaa, kun kukaan ei antanutkaan herkkuja! Ilme sen kertoi; "olen kiltti ja viehättävä, miksei kukaan anna mitään hyvää!?"

Kun lopulta oli kisailujen vuoro ja pääsimme super pienelle areenalle kävelemään, minusta tuntui, että yleisö on miltein sylissä, areena oli todella pieni, kuten kuvastakin näkee. Huomasin, kuinka Tiikerinkin jännittyi, koska ihmiset olivat niin liki areenaa, eihän se ole ennen ollut tällaisessa tilanteessa. Niin paljon ihmisiä!

Tiikeri katseli ja seurasi yleisöä, mutta muisti kuunnella myös minua.

Isoimmat jännitykset karisivat lopulta pois, mutta liinan päähän lähetys hieman epäilytti, koska Tiikeri haki varmuutta minusta ja se ei mielellään lähtenyt viereltäni.

tervehdys pressun päällä
Harjoituskierros taisi mennä paremmin kuin itse kilpailukierros, koska epävarmuus iski ja liinaan lähetys meinasi tökkiä. Muutaman pyynnön jouduin tekemään, kunnes Tiikeri lähti matkaan ja suoritti tehtävän sitten mallikelpoisesti loppuun kylläkin.

Kokemus oli kokonaisuudessaan hyvä ja erilainen! Eihän tällaisia tilanteita voi opetella missään, ne tulee kokea.

Olen ylpeä Tiikeristä, koska tilanteesta huolimatta se luotti minuun ja keskittyi pyyntöihini.

Sijoituimme ensimmäisiksi 80% arvostelulla.

Tämä kokemus ja onnistuminen antaa meille osaamattomille puskailijoillekin hieman auringon pilkahduksia risukasaan, että joskus voi jossain pärjätäkin, edes joskus ja jouluna, mutta onhan sekin jo jotain!! :)

Kiitos kaikille ystäville, jotka olitte meitä kannustamassa ja oli mukavaa päästä juttelemaan uusien ja vanhojen tuttavuuksien kanssa, vuosienkin jälkeen <3

Nyt katse ensi viikon kisoihin! Niistä tosin on turha odottaa näin hienoja tuloksia, mutta taas yhtä kokemusta rikkaampana! ;D

Kuvat: Sami Kivioja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti