maanantai 20. maaliskuuta 2017

Liian täysi kalenteri!

kuva Veera Schütt
Kun alkaa vahvasti näyttämään siltä, että kalenterissa on liikaa ohjelmaa eikä kaikkeen mitenkään ratkea, puhumattakaan siitä, että kuski suostuisi kaikkeen, täytyy tehdä vaikeita ratkaisuja sen suhteen, mikä on tärkeää ja mikä ei?

Meidän menot ja meinigit olisivat alkaneet ensi viikonlopusta ja meillä olisi ollut menoja joka viikonloppu huhtikuussa, eikä mukana ollut vielä yhtäkään valmennusta, niin fiilistelin ettei tästä tule mitään! Menot olisivat tainneet loppua vasta toukokuun alkuun ilman karsimista.

Kaiken lisäksi Tiikeri rokotettiin viime viikolla, enkä taas ole ainakaan viikkoon ollut selässä.
Kelienkin vuoksi liikutus ollut lähinnä laiskaa "hevonen kentälle irti ja raippa mukaan" -tyyppistä. Eli soitellen sotaan oltais viikonloppuna lähdetty kisailemaan.. eih, kuulostaa niin mun tavalta lähteä kisailemaan...

Olen karsinut kalenteristamme jo kahdet kisat ja yhden valmennuksen, eikä silti ole yhtään "vakivalkkua" sovittuna, saati mietittynä sille sopivaa saumaa huhtikuussa. Mihin ihmeessä ne sovitan, jos levätäkin kuulemma joskus tarvitsisi?

Lähellä olevat kisathan olivat tietenkin niin tärkeät, että niihin mennään vaikka pää kainalossa, eikö vain!?

Fiksumpaahan olisi keskittyä vain niihin valkkuihin, mutta kokemus kisoista houkuttelee taas liikaa, kun kisailemaan ei olla vielä kauheasti päästy.

Miten se onkaan aina niin, että kaikki kiva tapahtuu aina ryppäässä ja sit on pitkä pätkä ilman mitään kivaa!? :D

Huhtikuuta odotellen, ei ainakaan tekeminen lopu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti