lauantai 4. maaliskuuta 2017

Olemme samalla viivalla kaikki

Meillä oli tänään valmennustunti ja sillä reissulla väkisinkin korviini kantautui menestyneen ja osaavan ratsastajan murhe ja ahdistus. Suru siitä, ettei ole riittävä, ei osaa ja ei onnistu.

Tunnistin nuo tunteet, etten ole riittävän hyvä, enkä saa hevosta toimimaan jne... Jos hevonen toimii, sitä odottaa että se toimii jatkossakin ja toimiminen vain paranisi.

Niin, en olekaan näiden tuntemuksien vuoksi yksin, myös paremmat ratsastajat, paremmilla hevosilla tuntevat samaa laajaa skaalaa kuin minäkin!

onnistumisia 4.3.2017
Toisaaltaosaat tunsin helpotusta tämän tajutessani, toisaalta minua suretti kovasti toisen ratsastajan puolesta. Ymmärsin, ettei osaaminen helpota tuntemuksia, päinvastoin. Jos  ja menestyt, sinulta odotetaan enemmän ja omat tavoitteet ja vaatimuksesi kasvaa myös.

Haluaisinkin sano sinulle harrastusystävä hyvä, jos eksyt lukemaan blogiani, muista, että sinä osaat <3

Meillä kaikilla on huonoja päiviä, myös kisoissa, mutta etenkin valmennuksissa.

Anna itsellesi aikaa, tarvittaessa pidä vaikka tallivapaa jos homma ei luista! Kyllä se siitä taas! Meillä on loistava valmentaja, joka tekee kaikkensa aittaakseen meitä rteenpäin, ole avoin avulle ja neuvoille, kohta taas loistat ja näytät kaikille!

Niin, tämän neuvon kun itsekin muistaisi! Tai itseasiassa tänään sen ainakin muistan!
Vaikka valmennus oli ihan jees, korjattavaa on paljon. Olen kuitenkin tyytyväinen niihin hyviin suorituksiin, joita saatiin, huonoja juttuja viilaillaan mahdollisuuksien mukaan!

Itse nostan katseeni jo hiljalleen kohti uusia haasteitamme, katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan!?

Muistakaa, me kaikki olemme samalla viivalla ja meillä kaikilla on samat kriisit osaamistasosta huolimatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti