maanantai 14. marraskuuta 2016

Kisoihin valmistautumista?

Taas lähestyvät yhdet kisat ja jännityksellä odotamme pääsemmekö vihdoin starttaamaan? Olen melkeinpä lyönyt vetoa, että kyllä pääsemme! Ja sehän tässä melkein jo harmittaakin.

Ai miksi? Noh, minä tulin siihen tulokseen, että tottakai pääsemme kisoihin, koska emme ole kisakunnossa millään tavalla. Olen ratsastanut viimeisen, kohta 7 viikon aikana ehkä sen 6 kertaa, josta kerran kunnolla, että on oikeasti laukattukin. Laukkaa sitten muuten on tuon lisäksi menty pariin kertaan, muutamien nostojen verran. Hyvin treenailtu, eikö?

No mutta ei se haittaa! Me nimittäin treenasimme tänään kisoihin, juoksemalla peräkanaa pitkin kenttää. Sen lisäksi pöllöilimme muunmuassa irvistelemällä kameralle.

Saimme aikaiseksi oikein loistokkaita selfieitä. Sen paremmin emme voisi edes treenata kisoihin, emmehän? Jos saimme näin loistavia kuvia, mikä voisi mennä kisoissa pieleen? Ei niin mikään!

Tänään jos saataisiin talvikumit alle, niin ehkä ainakin pari kertaa päästäis ilman satulaa edes höntsään ravissa parit ympyrät ennen kisoja. Kai senkin voi treenaamiseks laskea :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti