tiistai 21. helmikuuta 2017

Motivaatio, mihin menit?

Tiikeri motivoitunut syömään.
Motivaatio, mitä se on? Onko se jotain syötävää tai liittyykö se jotenkin nukkumiseen? Jos liittyy, tällä hetkellä olisin mukana satasella etenkin nukkumiseen liittyen.

Niin, motivaatio tuli ja meni.. vihelsi vain mennessään.

Mikä siinä onkin, kun se motivaatio on niin vaikeaa? Tai kaikki on vaikeaa kun on sitä kuuluisaa motivaation puutetta!?

Kun on motivaatiota, sitä treenaa mitä vaan, kuinka vaan ja vaikka kuinka paljon, kun intoa vain piisaa ja piisaa.. ei malta edes tehdä muuta kuin vain treenata ja treenata!

Minulla motivaatio todellakin tuli ja meni, vähän turhankin nopeasti.

Syy sen katoamiseen löytyy kentästä eli luistinradasta, jonka vuoksi laukkailut loppuivat yhtä nopeasti kuin alkoivatkin. Voi hitsinpimpulat sentään tätä kurjaa Suomen "talvea".

Minulla on takataskussa kyllä juttuja, joita olisi tarkoitus tehdä ja reenailla kun ei voi ratsastaa kunnolla, mutta luulen, että motivaatiota joutuu nyt keräilemään jostain hieman kasaan.

Juuti nyt tuntuu oikein hyvältä idealta vain levätä ja maata kotona, pitää vähän tallivapaata, mutta huono omatuntohan tässä heti iski, vaikka hyvää ne vapaat Tiikerillekin tekee!

Jos joku löytää sen motivaation, voisiko sen palauttaa minulle, jotta saadaan muutakin aikaiseksi kuin vain olla möllöttää?

Toisaalta, tää sohvalla makaaminenkin tuntuu ihan kivalta. Jospa sitä laittais puhelimen pois,  ummistaisi vähän silmiä ja käpertyisi lämpimään kainaloon; sitä harvinaista perheaikaa, mitäs se olikaan? Nyt vois vaikka taas kokeilla miltä se tuntuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti